Fahrettin Koca Çin Virüsü'ne Yakalanan Eşinin İyileşmesini Bekleyen Yaşlı Adamın Açıklamalarını Paylaştı

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından aşılarını yaptırmamış ve Çin Virüsü'ne yakalanmış olan eşinin iyileşmesini bekleyen yaşlı bir adamın açıklamalarını paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından eşi Çin Virüsü hastası olan yaşlı bir vatandaşın açıklamalarını paylaştı.

Yaşlı adam "Adıyamanlıyım, 1940 doğumluyum. Ben hafif geçirdim. Üç defa aşı oldum, hafif geçirdim. Fakat eşim aşı olmadı. Olmamıştı yani. Ve bu virüs geldi bu şekilde hastalandık, buraya getirdik, bekliyoruz Allah'tan ne yapalım... Ne kadar hastalığı sürer bilmiyoruz. Ailem işte burada, bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Dört İlimiz Daha Mavi Kategoride 

Bakan Koca resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "01 ADN MAVİ 03 AFY MAVİ 43 KTH MAVİ 78 KRB MAVİ Adana, Afyon, Kütahya ve Karabük, %75’in üzerine çıkan ilk doz aşı oranlarıyla Covid-19 Risk Haritasında artık düşük riskli iller arasında. Tüm Türkiye adına, bu dört ile teşekkürler. Aşıda daha yüksek hız bekliyoruz!" ifadelerini kullandı.

30 Ağustos 2021'e ilişkin COVID-19 tablosuna göre 18 yaş üstü vatandaşların yüzde 77,22'si ilk doz aşılarını, yüzde 59,23'ü her iki doz aşılarını yaptırdı.

 

Fahrettin Koca Çin Virüsü'ne Yakalanan Eşinin İyileşmesini Bekleyen Yaşlı Adamın Açıklamalarını Paylaştı