Fahrettin Koca'dan Cem Yılmaz'ın Talebine Olumlu Cevap

TAKİP ET

Cem Yılmaz, sağlık personeline moral amacıyla düzenlenecek olan söyleşilere ücret almadan katılma talebine Fahrettin Koca'dan cevap geldiğini açıkladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla ücretsiz etkinlikler düzenleme talebine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan cevap geldiğini sosyal medyadan duyurdu. Yılmaz "Sayın Sağlık Bakanımız bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Çin virüsü salgını sebebiyle aylardır mücadele veren sağlık çalışanları için moral toplantıları ve söyleyişiler yapabileceğini belirtmiş ve bu önerisi için Sağlık Bakanlığı'ndan destek beklemişti. Yılmaz o önerisini şu şekilde yapmıştı:

"Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim."

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı çağrıya yanıt verdiği ifade eden Yılmaz, şu şekilde ifadeleri kullandı:

"Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum .Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu"

cem yılmaz fahrettin koca sağlık bakanı sağlık çalışanları