Fahrettin Koca'dan Çin Virüsü Uyarısı: Sorumlu Davranın!

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iş yerlerinde maskenin çıkarıldığı bilgisini aldıklarını belirterek, çalışanlara 'sorumlu davranın' dedi.

Her toplantıda vurguladığı 'koronavirüsle mücadele' kurallarına uymamasıyla sık sık gündeme gelen Sağlık Bakanı, kendi hareketlerini unutup maskesini çıkaran vatandaşlara seslendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iş yerlerinde maskesiz çalışanlar olduğu bilgisi aldıklarını söyleyerek "İş yerinde maskesini çıkaranlar olduğu bilgisini alıyoruz. Lütfen sorumlu davranın. Maskenizi çıkarmayın" dedi.

Geçinmek için mecburen çalışan insanların saatlerce kaldıkları iş yerlerinde kuralları aksatmamasını talep eden bakanın, 'sözde yasak' olan kalabalık cenaze törenlerine katılması ve sosyal mesafe kuralına katiyen uymaması sebebiyle sözlerinin dikkate alınıp alınmayacağı merak konusu olurken yine de akıl vermekten geri durmayan Koca, "İş yerinde maskesini çıkaranlar olduğu bilgisini alıyoruz. Oysa risk, dışarıda olduğu gibi, iş ortamında da sürüyor. İşteyken, gözden uzak da değilsiniz; aldığınız riskle 83 milyonun gözü önündesiniz. Lütfen sorumlu davranın. Maskenizi çıkarmayın" ifadelerini kullandı.

fahrettin koca sağlık bakanı sorumlu davranın maske mesafe