Farah Zeynep Abdullah'a Karşı Yürütülen Linç Kampanyası Ters Tepti

TAKİP ET

AKP iktidarının hatalı politikalarına yönelik paylaşımları sebebiyle hedef gösterilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisine karşı yürütülen kampanyanın amacına hizmet etmeyen kullanıcılar tarafından desteklendi.

Sık sık AKP iktidarını eleştirdiği tweetleriyle gündeme gelen Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak orman yangınlarına ilişkin yorumlarıyla AKP'lileri kızdırmıştı. ''Help Turkey'' etiketine destek vermesi sebebiyle AKP'li isimlerle tartışan oyuncu, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun paylaşımlarına da tepki göstermesi sebebiyle dikkatleri üzerine çekmişti. 

Abdullah'ın AKP iktidarına ters düşmesinin ardından 'Bergen' filminde oynayacağını öğrenen AKP'liler, ünlü oyuncuya karşı linç kampanyası başlattı. Ancak yancılar tarafından başlatılan ''Bergenfilminegitme'' etiketli kampanya ters teperek ünlü oyuncunun filminin reklamını yapmış ve izleyicisini toplamış oldu. 

Abdullah'ın sevenlerini ve AKP iktidarının politikalarından rahatsız olanları filme gitmek için buluşturan kampanya kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi. Etikete destek veren sosyal medya kullanıcıları 'film güzel olmasa bile destek için gideriz' yorumunda bulundu. 

 

farah zeynep abdullah bergen filmine gitme neden protesto ediliyor masumlar apartmanı