Faslı Futbolcu Direksiyonun Hakimiyetini Kaybetti: Yakındaki Bir Binanın Duvarından Uçarak Girdi

TAKİP ET

Belçika'nın OH Leuven takımında forma giyen Faslı futbolcu Sofian Kıyıne, geçtiğimiz günlerde yaşadığı trafik kazasıyla ölümden döndü.

Belçika’nın OH Leuven takımında forma giyen Faslı futbolcu Sofian Kıyıne, geçtiğimiz günlerde yaşadığı trafik kazasıyla ölümden döndü. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, yağmurlu bir havada Mercedes marka aracıyla seyir halindeyken döner kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüje çarparak metrelerce havalandı. Hızla ilerleyen araç, Louis Melin isimli spor salonunun duvarını yıkarak içeri girdi ve yan yattı.

Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, spor salonunda bulunan bir grup çocuk ise soyunma odasında oldukları için büyük bir faciadan kurtuldu. Belçika basınında yer alan haberlere göre, çocuklar kaza sırasında spor salonunda jimnastik dersi alıyorlardı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralanan Sofian Kıyıne, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Faslı futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Kaza nedeniyle spor salonunda büyük hasar meydana geldi. Salonun sahibi Louis Melin, kazayla ilgili olarak “Bu kadar büyük bir hasar beklemiyordum. Aracın duvarı delip içeri girmesi inanılmaz. Çok şükür ki kimse ölmedi” dedi.

Sofian Kıyıne Kimdir?

Sofian Kıyıne, Belçika doğumlu bir futbolcu olup Fas milli takımını tercih etmişti. OH Leuven takımına 2020 yılında Chievo Verona’dan transfer olan Kıyıne, bu sezon 24 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Belçika basını, futbolcunun kazadan sonra ne zaman sahalara dönebileceği konusunda net bir bilgi vermedi.

Sofian Kıyıne OH Leuven belçika duvarı deldi