Fatih Altaylı Ateş Püskürdü: Ulan Sokaktaki Aç Köpek Bile Sizden Bir Milyon Kat Haysiyetli

TAKİP ET

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Kerem Kınık paylaşımının ardından trollerin saldırısına uğradı. Altaylı, "Ulan sokaktaki aç köpek bile sizden bir milyon kat haysiyetli" diyerek ateş püskürdü.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma sebep olan depremlerin 3. gününde depremzedeler için AHBAP'a çadır satmasıyla gündeme gelen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınak için "Sana çok fena kafayı taktım, çadır satmanı unutmam mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı.

Twitter'dan paylaşım yapan Altaylı, şunları söylemişti:

"Kerem Kınık aklımdasın. Sana çok fena kafayı taktım bilesin. Depremzede çadır beklerken senin çadır satmanı unutmam mümkün değil. Seninle ilgili hislerimi yazmıyorum. Çünkü bir görürsem suratına söylemek istiyorum. Yüzüne demiyorum çünkü onu yapmam mümkün değil." 

Bu paylaşımın üzerine kendisine gelen tepkiler üzerine yeni bir paylaşım yapan altaylı, AKP trollerine, "Ulan sokaktaki aç köpek bile sizden bir milyon kat haysiyetli" diyerek ateş püskürdü.

Altaylı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bayılıyorum bu iktidar yalakası tufeylilere. En küçük bir ar duyguları beş paralık haysiyetleri olmadığı için taraf olmanın dibine vurup milleti tarafsız olmamakla suçluyorlar. Ulan sokaktaki aç köpek bile sizden bir milyon kat haysiyetli.

fatih altaylı kerem kınık ak troll