Fatih Altaylı'dan Emre Belözoğlu'na: Ey Fethullah'ın Çocuğu, Ayıptır, Ayıp!

TAKİP ET

Gazeteci Fatih Altaylı, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun "şeref" yorumlarına tepki gösterdi. Altaylı, Bloomberg HT'deki yayınında Belözoğlu'na "Ey Fethullah'ın çocuğu! Ayıp, ayıp!" diye seslendi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun "şeref" yorumlarına tepki gösterdi. Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından Belözoğlu, "Babamdan önce başkasının elini tutmamış bir annem ve benden önce kimsenin elini tutmamış bir eşim var. Şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var" ifadelerini kullanmıştı.

Altaylı, Bloomberg HT'deki yayınında Belözoğlu'nun bu yorumuna tepki gösterdi. Kadınların "şeref" ve "haysiyet" üzerinden değerlendirilmesine de tepki gösteren Altaylı, Belözoğlu'na "Ey Fethullah'ın çocuğu! Ayıp, ayıp!" diye seslendi.

Altaylı, "Benim anamın eline el değmemiştir" ve "karımın eline el değmemiştir" gibi ifadelerin "şeref" ve "haysiyet"le bağdaştırılamayacak kadar basit olduğunu belirtti. Altaylı, "Hırsızsındır, alçaksındır, yetim hakkı yiyorsundur, oralarda aranır şeref" dedi.

Altaylı, sözlerine "ama alıcısı da var biliyorum. O da alıcısını biliyor, alıcısına söylüyor" diyerek devam etti. 

fatih altaylı emre belözoğlu fethullah şeref