Fatih Altaylı'dan Mürteci 'Cübbeli Ahmet'e: Kendisi ile Defalarca İster İstemez El Sıkıştık. Demek ki Paçayı İyi Kurtarmışım

TAKİP ET

'Erkeklerin el tokalaşması' hakkındaki yorumu ile gündem olan mürteci 'Cübbeli Ahmet'e, gazeteci Fatih Altaylı'dan yanıt geldi.

Mürteci İsmailağa örgütünün önde gelenlerinden olan 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen mürteci Ahmet Mahmut Ünlü, yaptığı "İki erkeğin tokalaşmasında tehlike var"  açıklaması ile gündem olmuştu.

 

 

 

Mürteci Ahmet Mahmut Ünlü'ye daha önce programlarına kendisini konuk olarak davet eden gazeteci Fatih Altaylı'dan yanıt geldi. Altaylı, mürteci Ünlü'yü eleştirdiği yazısını kendi internet sitesinden paylaştı.

Fatih Altaylı'nın, mürteci 'Cübbeli Ahmet'i eleştirdiği yazısı:

''Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile birkaç televizyon programı yaptım. İlk niyetim o dünyayı tanımak, anlamaya çalışmaktı. Gördüm ki, anlamam pek mümkün değil. Sonrasında ise IŞİD ve Vahabi İslam konusundaki uyarılarını herkes duysun istedim. Çünkü onun söylemesi önemli idi bunları, biz söylesek aynı etkiyi yaratmaz, aynı anlamı vermezdi.
Şunu da söyleyeyim, zekası, espri anlayışı da etkileyici idi. Uzun zamandır da, kendisi ile program yapmıyorum. Nedenleri aşikar. Ancak son açıklamasını duyunca 'İyi ki yapmıyorum' dedim. 

Ahmet Mahmut Ünlü, erkek erkeğe tokalaşmayı da eleştirerek, 'Uzun uzun tokalaşmak karşı tarafı cinsel meyil duyabilir' demiş. Kulaklarıma inanamadım. Ve korktum. Kendisi ile defalarca ister istemez el sıkıştık. Demek ki paçayı iyi kurtarmışım.''

Mürteci irtica islamcı irtica hortladı cübbeli ahmet ismailağa cemaati ismailağa tarikatı ahmet mahmut ünlü fatih altaylı