Fatih Altaylı: Sarıyer'de Sırp Mafya Liderinin Bahçesinde 3 Kadın Cesedi Bulunmuş

TAKİP ET

Gazeteci Fatih Altaylı, Sarıyer'de yaşayan bir Sırp mafya liderinin bahçesinde 3 kadın cesedi bulunduğuna dair iddiayı ve bu iddianın dayanağı olan video görüntülerini paylaştı.

Gazeteci Fatih Altaylı, dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Altaylı, Sarıyer Ormanada Sitesi'nde bir evin bahçesinin 3 gündür polisler tarafından kazıldığını, evin sahibi olan Sırp mafya liderinin gözaltında olduğunu belirterek bahçede 3 kadın cesedi bulunduğunu, iddiaya göre kadınların uyuşturucu kuryesi olduğunu yazdı.

Altaylı Twitter hesabından dikkat çekici bir video yayımlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Yer İstanbul'da Sarıyer'deki Ormanada Sitesi. Bir evin bahçesi 3 gündür Emniyet güçleri tarafından kazılıyor. 2014'ten beri burada mukim bir Sırp mafya liderinin bahçesi. İddiaya göre mafya lideri gözaltında. Kazıda üç kadın cesedi bulunmuş. Uyuştucu kuryesi oldukları iddiası var.

Ormanada’daki komşuları adamı Boris diye tanıyorlar ve 'Çok efendi bir adamdı' diye şaşkınlar."

Sırp Mafya Zeljko Bojanic

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in Sarıyer'deki söz konusu villada yakalandığı belirtiliyor.

Uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan Bojanic'in Sırp uyruklu Rosto Mijonovik'i öldürdüğü şüphesiyle villasında gözaltına alındığı, maktülü burada gömdüğü şüphesi nedeniyle evin bahçesinde kazı yapıldığı öğrenidi.  

fatih altaylı sarıyer sırp mafya liderinin bahçesinde 3 kadın cesedi bulunmuş