Fatih Altaylı, Sedat Peker'in İddiaları Hakkında: Bitmişiz, Okeye Dönüyoruz

TAKİP ET

Gazeteci Fatih Altaylı, Sedat Peker'in Yıldırım Demirören hakkındaki iddialarına ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Sedat Peker'in Yıldırım Demirören, sunucu Buket Aydın, Emir Sarıgül gibi isimler hakkındaki iddialarına ilişkin HaberTürk'teki köşesinde bir yazı kaleme alan Fatih Altaylı, "Bu anlatılanlara karşı yaprak kımıldamamasını ise herkes gibi ben de garip buluyorum" dedi.

Peker'in iddialarındaki "aşk meşk" taraflarının kimseyi ilgilendirmemesi gerektiğini belirten Altaylı, "Ancak yine de bir konu galiba sadece benim ilgili çekti. 'Tahsisli plaka' meselesi" diye yazdı.

Buket Aydın'ın Aylar Önce Söylediği Sözler: 'Patronlarının Kredi Kartıyla Gezen Gazeteciler'


Altaylı şu ifadeleri kullandı:

"Bir spiker kadın, siyasi gücü olduğunu düşündüğü sevgilisinden 'tahsisli plaka' istiyor. O da gerçeği edinmek pahalıya mal olur diye sahtesini bastırıp sevgilisi kadının otomobiline taktırıyor.

Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum, ilk kez görüyorum.

"Devlet Bana 25 Yıl Boyunca Koruma Tahsis Etti, Böyle Bir Şey Bir Gün Aklıma Gelmedi"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti başta PKK ve birtakım İslamcı terör gruplarının tehdidi altında olduğum için bana 25 yıl boyunca koruma tahsis etti. Bir gün bile aklıma 'tahsisli plaka' istemek gelmedi. Bırakın istemeyi, teklif etseler 'Ne haddime' diye reddederdim. Ama gelinen noktaya bakın ki, bir spiker bunu istiyor. 

Hadi bu da olabilir. Sevgilisi bunun sahtesini bastırıp veriyor. Bu ortaya çıkıyor. Tık yok. Kimseden tık yok. Ne bir araştırma, ne bir soruşturma, ne bir sahtecilik incelemesi. Bu işin bir boyutu.

"Bitmişiz, Okeye Dönüyoruz"

Bir başka boyutu ise kim olduğunu, ne iş yaptığını bilmediğim, adını bir otele çökme olayı nedeniyle duyduğum bir işadamına “tahsisli plaka” verilmiş. Daha bilmediğimiz kimlere verilmiş Allah bilir. Biz otomobilimizin muayenesini bir gün geç yaptırsak, trafik sigortasını üç gün geciktirsek cezayı yapıştırıp, otomobilimizi bağlayan devlet, kim bilir kimlere sahte plaka ile dolaşma hakkı vermiş.

Yahu bu ülkenin gerçekten çivisi çıkmış be. Hakikaten bitmişiz. Emin olun okeye dönüyoruz."

fath altaylı sedat peker iddiaları hakkında bitmişiz okeye dönüyoruz buket aydın yıldırım demirören demirören grup emir sarıgül