Fatih Altaylı'dan 'Aday' Yazısı: Yellen Yellen İpe Diz

TAKİP ET

Fatih Altaylı, Millet İttifakı'nın adayının kim olacağına ilişkin tartışmaları konu edinen dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

HaberTürk'teki köşesinde yayımlanan yazısında CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak öne sürülen isimleri ve bu iddiaları ortaya atanları konu edinen Altaylı, "İster iktidar yanlısı olsun, ister muhalefet, bu 'Bir tarafından Cumhurbaşkanı adayı uydurma' sevdasına kapılmış görünüyor" dedi.

"Anladığım kadarı ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da bu durumla kafa buluyor. Ve galiba İyi Parti Genel Başkanı Akşener de bu eğlenceye yandan isim üfürerek ve 'Rabbi yesir'li gazlar vererek katılıyor. Kıçından uyduranlara göre CHP’nin dünkü gizli Cumhurbaşkanı adayları iki kişiydi. Bundan biri sosyal medyanın popüler ekonomisti Prof. Özgür Demirtaş idi, diğeri ise uluslararası gururumuz Coca Cola’nın eski CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent" diyen Altaylı, Özgür Demirtaş'ın kendisi ile ilgili iddiaya verdiği yanıtı hatırlattı.

"Hal böyle olurca elde kala kala Muhtar Kent kaldı" diyen Altaylı, "Emekliliğin tadını yaz boyunca inmediği teknesinde kah Türkiye, kah Yunanistan, kah Hırvatistan kıyılarında çıkaran Sevgili Muhtar Kent’ın kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olacağını iddia eden kişinin bu satırları ile ilgili olarak kullandığı kelimeyi burada kullanmak istemem. Ancak Kent bu iddia için kullandığı ifadeyi 'Zeka sahibi birinin ortaya atmayacağı bir iddia' şeklinde kibarca aktarabilirim" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Fatih Altaylı'dan Aday Yazısı Yellen Yellen İpe Diz altaylı