Fatih Altaylı'dan Fahrettin Koca'ya Tepki: Koronavirüs Testini 500 Liraya Yaptırdım

TAKİP ET

Fatih Altaylı, Fahrettin Koca'ya "muhalefete inanmıyorsa kendi kredi kartımı gösterebilirim" şeklinde tepki gösterdi.

Çin Virüsü testlerine bakanlık tarafından getirilen 250 TL ücret sınırlandırılması kararına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Medipol Hastanesi'nin uymaması ve vatandaşlardan fazla ücret alması tepki çekmişti.

Bakan Koca'nın eleştirileri reddetmesi ve böyle bir durumun olmadığını söylemesine Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı tepki gösterdi. Altaylı, Çin Virüsü testi için özel bir hastaneye gittiğini ve Çin Virüsü testini 500 liraya yaptırdığını söyledi.

Fatih Altaylı, açıklamasında "Sağlık Bakanı Koca, Covid- 19 tespiti için tavan fiyatın 250 TL olduğunu söyledikten sonra muhalefetten bazı vekiller bu testin bazı özel sağlık kuruluşlarında daha pahalıya yapıldığı iddiasını ortaya attı. Bakan Koca da bu iddiayı ortaya atanları 'yalancılıkla' suçladı. Sayın Bakan Fahrettin Koca’ya söyleyeyim. Geçen hafta Formula 1’deki görevim nedeniyle İstanbul’daki bir özel hastanede Covid- 19 için PCR testi yaptırdım. Ödemesini de bizzat yaptım. Tam 500 TL. Yani muhalefete inanmıyorsa ben kendisine kredi kartı ekstremi gösterebilirim" ifadelerini kullandı.

fahrettin koca fatih altaylı tepki 500 tl koronavirüs testi