Fatih Erbakan: Çin Virüsü Siyonizmin Bir Oyunu, Aşılar Kısırlaştırabilir

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çin virüsünü Siyonizmin planlarına hizmet eden bir araç olarak ilan ederken Çin virüsü aşılarının da bu plan dâhilinde kısırlaştırıcı etkisinin olabileceğini iddia etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, konuk olduğu yerel bir televizyon kanalındaki  programda, Çin virüsü aşılarına ilişkin garip görüşlerini belirtti.

Erbakan, Çin virüsü aşılarıyla aslında kısırlaştırmanın amaçlanmış olabileceğini öne sürerken "Bill Gates olsun, bunların önde gelenleri olsun, 'Efendim kaynaklar yetmiyor', 'Gıda imkânı yetmiyor', 'Su kaynağı yetmiyor', 'Onun için nüfus çok fazla, azaltmak lazım' diye zaten söylüyorlar. Pandemi azaltmasa bile yapılacak aşılarla birlikte böyle bir şey yapılması mümkün olabilir. Allah göstermesin yani kısırlaştırıcı" diyerek endişesini dile getirdi.

Dünya üzerinde olup biten ne varsa Siyonizme bağlayarak işin içinden çıkan Erbakan, Çin virüsünü de Siyonizmin menfur bir planı olarak nitelendirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Afrika’da pek çok bölgede bu biyolojik silahları kullandıklarını anlatıyor Amerikalı yazarlar, ifade ediyorlar. Amerika'da nerede ve nasıl geliştirdikleri ve Afrika'da nerede nasıl suya kattıkları... Bu Korona da daha gelişmiş versiyonu olabilir. Biz bunu ifade ettiğimiz zamanlarda İsrail ve İspanya basınında bu, haber oldu. Biz dedik, 'Şüphelerimiz var.' Çünkü bu Korona süreci, dünya, siyonizmin planlarına hizmet ediyor. Hem nüfusu azaltması, sağlığın bozulması hem ekonominin çökertilmesi... Bütün ekonomiler çöktü."

Fatih Erbakan Çin virüsü siyonizm korona koronavirüs kovid-19 covid-19 pandemi salgın aşı covid aşısı koronavirüs aşısı Bill Gates Afrika Amerika ABD biyolojik silah su kıtlığı kısırlık aşılar kısırlaştırıy