Fatih Erbakan: Varyantların Sebebi Aşılar

TAKİP ET

Fatih Erbakan, Çin Virüsü aşılarına ilişkin dikkat çekici açıklamalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çin Virüsü varyantlarının aşılar nedeniyle ortaya çıktığını ileri sürdü.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Erbakan, "Her bireyin herhangi bir tedaviyi reddetme hakkı saklı olduğu gibi aşılanmayı da reddetme hakkı vardır. Bunu çiğnemek Anayasa'ya, insan haklarına ve bilime aykırıdır. Daha önce gerekli testlerden geçmiş, faz aşamalarını tamamlamış, ruhsatları alınmış, güvenli olduğu ortaya çıkmış olan aşıları çocuklarımıza yaptırdık. Bu noktada modern tıbbın üretmiş olduğu ilaçları kullandık" diye konuştu.

Vatandaşların PCR zorunluluğu ile aşıya zorlanmasını eleştiren Erbakan, bu durum için Danıştay'a başvuru yaptıklarını açıkladı.

Rastgele aşı uygulanmasının bilime aykırı olduğunu belirten Erbakan, Çin Virüsü varyantlarının ortaya çıkmasına aşıların neden olduğunu iddia etti.

"mRNA teknolojisini kullanan aşıların hücrenin çekirdeğine etki edip oradaki genetik yapıyı değiştirmesi ve bozması mümkündür" diyen Erbakan, bir kişiye farklı türlerde aşıların yapılmasının da tehlike arz ettiğini öne sürdü.

mRNA Aşıları Yarı Maymun Çocuklar Doğmasına Neden Olabilir 

Fatih Erbakan daha önce de mRNA teknolojisi ile üretilmiş olan aşıların tehlikeli olduğunu iddia etmiş ve söz konusu aşılar nedeniyle "3 kulaklı 5 gözlü yaratıkların" doğabileceğini iddia etmişti.

Erbakan bunun yanında Çin Virüsü'nü "siyonizmin oyunu" olarak ntelemişti.

Fatih Erbakan Varyantların Sebebi Aşılar