Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nu Desteklediği İçin Özür Diledi

TAKİP ET

Gazeteci Fatih Portakal, mağlup Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalara ilişkin yorumlarda bulundu.

Mağlup Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destelediği için pişman olanlar kervanına gazeteci Fatih Portakal'da katıldı.

Youtube kanalında yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Portakal, "Ana muhalefet partisi liderinin yalanları ortaya çıkıyor. Biz kime güveneceğiz? Bizi kandırdılar. Gerçekten kusura bakmayın ama ben de sizlerden özür diliyorum" dedi.
 

Portakal, şu ifadeleri kullandı:

"Umut var zannettim. Naif insan zannettim. Kalp işareti yapınca temiz yürekli insan zannettim. 74 yaşında hırslarından arınmıştır zannettim. Ama hiç de öyle değilmiş. Ben de sizlerden özür diliyorum. Kendimden de özür diliyorum. Bu kadar saflığımdan özür diliyorum. Ama arıyoruz işte o saflıkta o temizlikte birilerini arıyoruz. Şöyle bir bakıyorsunuz ana muhalefet partisine yani gerçekten kendini temizlemesi gereken en önemli parti.
CHP içerisinde kendinden başka temsil edecek kimseyi görmüyor, böyle bir ego patlaması olur mu? Bi de bana egolu derler, en azından ben kendisiyle dalga geçebiliyorum. Egosu patlamış bir insan var karşımızda. CHP içerisinde kendisini en temiz olarak gören ve kendinden başka kimsenin temiz olmadığını düşünen birisi. Doğrudur belki AK Parti iktidarında kimse Kemal Bey ile ilgili bir şey çıkartamadı ama diğerleriyle ilgili de çıkartamadı. Bu şekilde temiz birisi olursa bırakırım demek, ben gitmeyeceğim demektir."

 

 

Fatih Portakal Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı