Fatih Portakal'ın İstifa Ettiği Yönündeki İddialara Yalanlama

TAKİP ET

Fox TV'nin ana haber sunucusu Portakal'ın istifa edip emekliye ayrıldığı yönündeki iddialara yalanlama, Fox TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner'den geldi.

Yaklaşık 7 yıldır Fox TV'de Ana Haber programını sunan, kendine has tarzı ve cesur çıkışlarıyla dikkat çeken Fatih Portakal'a ilişkin dün akşam Medya Radar'da yer alan bir haberle istifa ettiği yönünde bir iddia ortaya atıldı.

Haberde Portakal'ın Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ü arayarak "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" dediği öne sürüldü. Haber, özellikle iktidara yakın kanatta sevinçle karşılanırken sosyal medyada da saatlerce konuşuldu.

Bir süre sonra Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı. FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştuğunu belirten Uğuroğlu, "İnanmayın. Fatih Portakal’ın FOX TV’den ayrıldığına ilişkin haberler var. FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştum… Kesinlikle yanlış haber. Fatih Portakal FOX TV’de izin bitişi görevine devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

fatih portakal fox tv istifa doğan şentürk orhan uğuroğlu engin güner