Fatih Tezcan ''Peker Henüz Hiçbir Şey Konuşmadı'' Dedi, Twitter Kapak Fotoğrafını Güncelleyip Gitti

TAKİP ET

Atatürk düşmanı gazeteci Fatih Tezcan, Sedat Peker'in iddialarına yönelik bir video yayımladıktan sonra Twitter kapak fotoğrafına 'enayi' yazan bir görsel koydu.

Atatürk nefretiyle bilinen gazeteci Fatih Tezcan, suç örgütü lideri Sedat Peker ile görüştüğünü açıklamış ancak görüşmeyi 'fitneyi engellemek' için yaptığını iddia etmişti.

Sedat Peker'in ortaya attığı, sonrasında HaberTürk yazarı Sevilay Yılman'ın ses kaydıyla ortaya döktüğü 'gazeteci Veyis Ateş'in firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiaları' ile ilgili bir açıklama yapan Tezcan, ''Buzdağı'' isimli bir canlı yayın açtı.

Videoda Sedat Peker'in anlattıklarının buzdağının görünen bir kısmı olduğunu belirten Tezcan, ''Veyis Ateş, SBK ile görüşmüş de para istemiş. Ya siz deli misiniz? Buzdağının görünen kısmı konuşuluyor. Bildiğim bir şey var rakamlar çok komik. 10 milyon falan ben niye kaçtım sanıyorsunuz? Yukarıda boran koptuğunu gördüm, dedim ki tam siper yat. Çünkü bu kadar lağım bir gün patlarsa… Siz daha hiçbir şey bilmiyorsunuz. Sedat Peker konuşuyor ya hiçbir şey konuşmadı. Bugün ayın 22’si bunu tutun. Fatih Tezcan demişti diyeceksiniz. Ben hiçbir şey patlatmam” şeklinde konuştu.

Kapak Fotoğrafı Güncellemesi

“Devletin içerisinde birileri Fatih Tezcan’ı ortadan kaldıracağız diye karar almışlar” dedikten sonra bir süre ortalarda olmayacağını belirten Tezcan, Twitter kapak fotoğrafına 'enayi' yazan bir görsel koyduğunu belirterek fotoğrafın sebebini açıkladı.

 

Bana Kumpas Kuruldu

Kapak fotoğrafına koyduğu görsel hakkında konuşan Tezcan, ''Başıma neler geldiğini bilmiyorsunuz çünkü anlatamam ama bana öyle bir kumpas kurulmuş ki... Ellerinden öpüyorum, düşmanını tebrik edeceksin. Ben bu kumpası çözmeye çalışıyorum. Savcılarla görüşüyorum, çözeceğim bu kumpası. Ancak dava açarsam şerefsizim, açmayacağım'' ifadelerini kullandı.

Tezcan, kendisine 'enayi' demesinin sebebi olan kumpası bir iki ay sonra anlatacağını söyledi. Tezcan ''Tek tek avlanmaya çalışıldığımızı siz de göreceksiniz'' derken Kartal ve Anadolu adliyesindeki savcılar arasında bağlantı olduğuna işaret etti. Hakimler ve savcılar arasındaki alakanın ne olabileceğini defalarca soran Tezcan, ''İçeriği bilen birisi olarak adliye falan yok diyorum'' şeklinde konuştu.

Aklım Başıma Geldi

Kendisini öldüreceklerini söyleyen Tezcan, ''Sizin devletten haberiniz yok, ben bir düze çıkayım her şeyi anlatacağım size ancak bunlar beni yaşatmayacak. Onun da haberleri geldi. Bunlar beni öldürürler ama öldüremezlerse eğer bir tutam gazetecilik göstereceğim bu ülkeye. Aklım başıma geldi benim. Kimi savunuyorsun sen... Adam dediğin evvela ailesinin kıymetini bilir... Ancak sen Fatih Tezcan olarak daha avukat tutacak durumda değilsin'' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Kendisine ''Tayyip'in piçi'' denildiğini belirten Tezcan, bildiği her şeyi yazacağını ve bir kitap serisi çıkararak olayların tümünü anlatacağını söyledi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Tezcan konuşmasının devamında daha önce de sık sık söylediği, “Benim çocuğum büyüdüğünde yüzüme tükürecek” ifadelerini kullandı.

fatih tezcan sedat peker buzdağı görünen sezgin baran korkmaz kumpas video enayi