Fatih'te 3 Göçmen Haydut Bir Türk'ün Çantasını Gasp Etmek İçin Güpegündüz Saldırdı

TAKİP ET

Fatih'te yabancı uyruklu olduğu belirtilen 3 saldırgan bir Türk'ün çantasını çalmak amacıyla saldırdıkları bir Türk'ü tekme tokat dövdü.

Fatih Aksaray'da dün öğle saatlerinde yaşanan olayda göçmen olduğu tahmin edilen yabancı uyruklu 3 kişi bir Türk'ü takip etmeye başladı.

Türk'ün çantasını çalmak isteyen yabancı uyruklu saldırganlar mağdur vatandaşın etrafını sardıkları anda saldırdılar. Güpegündüz saldıran gaspçı haydutlar mağdur vatandaşı tekme ve yumruklarla dövdüler.

Gaspçıların tekme ve yumruklarını yese de çantasını vermeyen vatandaşın imdadına çevredeki insanların yetişmesiyle korkan yabancı uyruklu haydutlar kaçtı.

Saldırı anına şahit olan Serdar Süleymanoğlu olayı, "Duyduğumuz kadarıyla şahsın elinde 30-40 bin dolar para olan bir çanta varmış. 3 kişi gasp etmeye çalışmışlar ama gasp edemediler. Bir bayan ile el arabası ile mal taşıyan bir kişi yardım etmişler. Bayağı bir dövdüler ama arkadaşı" sözleriyle anlattı.

Olayı anlatan başka bir vatandaş ise "Vatandaşı burada yatırdılar, yabancı uyrukluydu. Elindeki çantayı almayı çalıştılar, bayağı bir para vardı. Adamı bayağı darp ettiler. Vatandaşlar adama yardım ettiler, adamı kurtardılar. Gaspçılar daha sonra kaçtılar. Polisler geldi, vatandaşa eczaneci arkadaş yardım etti, buz falan verdiler. Adamlar kaçarken yakalayın diye bağırdık ama kimse yakalayamadı" dedi.

Polisin güpegündüz gerçekleşen saldırıyla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

Fatih'te 3 Göçmen Haydut Bir Türk'ün Çantasını Gasp Etmek İçin Güpegündüz Saldırdı