Fatma Girik Hayata Gözlerini Yumdu

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Fatma Girik hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Fatma Girik bu sabah erken saatlerde hayata gözlerini yumdu. Bodrum'da ikamet eden ve bir süre önce tedavi olmak üzere İstanbul'a gelen Girik, özel Liv Hospital hastanesinde yoğun bakım altında tutuluyordu.

Yeşilçam'da yaklaşık 200 filme imza atan aktris Fatma Girik, Sosyal Demokrat Halkçı Parti'den Şişli Belediye Başkanı olarak da görev yapmıştı.

Fatma Girik'in tedavi altında tutulduğu Liv Hospital'dan yapılan açıklamada "Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Sayın Fatma Girik, Kovid 19’a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen, çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Liv Hospital ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Fatma Girik'in ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.



Katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında birçok filmde birlikte rol aldığı Fatma Girik'in ölümüne ilişkin konuşan Cüneyt Arkın "İnanamıyorum...Bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden... Ne kadar iyiydi o... Yüreğim yanıyor, büyük bir parçam gitti...Gözümün önünde mavi, yiğit bakışları... Mavi gözleriyle bütün dünyayı mavi ederdi. Öyle zarif bir kadındı ki... Ah Fatma'cığım nur içinde yat" dedi. Arkın, gözyaşlarına engel olamayarak telefonu kapattı.

fatma girik hayatını kaybetti