Fazıl Say: İmamoğlu'nu Desteklediğim İçin Pişmanım, Gözümden Düştü

TAKİP ET

Dünyaca ünlü müzisyen Fazıl Say, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Dünyaca ünlü müzisyen Fazıl Say, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

İmamoğlu'nu daima desteklediğini, İstanbul'da kar fırtınası yaşandığı sırada İngiliz Büyükelçisi ile yemeğe çıktığı günlerde dahi desteklediğini ve yakınlarından dahi bu nedenle azar işittiğini belirten Fazıl Say, şu ifadeleri kullandı:

"Her neyse. Gün geldi, son hafta yaşanan olaylar... Ben de hepiniz gibi şaşkınlık içerisindeydim. Birinci sebebi İstanbul Belediye Başkanı henüz cumhurbaşkanı adayı değilken neden başka şehirlerde mitingler yapar diye biraz yadırgadım olayı. Ondan sonra yanında bunu basın ordusuyla beraber otobüslerde yapmasını yadırgadım. Henüz çünkü bir aday değil. Ve yapma felsefesini, yanında taşıdığı insanları yadırgadım.

Ve bu sefer destek vermemeye hatta büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı ve sizlere de Ekrem İmamoğlu'nu savunmuş biri olarak bende hesap verme gerçekliği yarattı. Kusura bakmasın ama mağdur duruma düşürdü beni de. Dolayısıyla af diliyorum ben toplumdan. Af yanlış kelime belki ama pişmanlık hissediyorum açıkçası. Bunu da madem destek verdim pişmanlığımı da söyleyeyim.

Ondan sonra 'vız gelir tırıs gider' vs. 'akıllı olun', şuydu buydu diye topluma ayarlayan, ayapar yapan konuşmaları da hiç hoş olmadı. Gözümden çok düştüğünü belirtmek istiyorum. Bu benim kişisel gerçeğim, lütfen bunu anlayışla karşılayın. Belki bir gün bunlar düzelir, belki zor düzelir."

fazıl say ekrem imamoğlu mansur yavaş desteklediğim için pişmanım gözümden düştü mağdur duruma düşürdü beni