Fenerbahçe Teknik Direktörü Belözoğlu'nun İstifa Edeceği İddia Edildi

TAKİP ET

Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun son hafta oynanacak Kayserispor maçının ardından istifa edeceği iddia edildi.

Süper Lig'de son haftaya girilirken, evinde Sivas’a 2-1 yenilerek çok büyük bir fırsatı kaçıran ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de, istifa iddiaları gündeme geldi.

Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun sürpriz bir istifa kararı aldığı ve son hafta oynanacak Kayserispor maçının ardından sonuç ne olursa olsun istifa edeceği öne sürüldü.

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve daha önce yaptığı bir açıklamada “Başarısızlıkta tüm sorumluluğu üzerime alırım” diyen Emre Belözoğlu hakkında kulislerde dolaşan iddia ile ilgili son kararı başkan Ali Koç'un vereceği dillendiriliyor.

Ali Koç'un, Belözoğlu hakkında kesin bir karar vermediği, olası bir 'veda' kararında yabancı bir teknik adam arayışı içine girileceği belirtildi. Fakat, devam kararı alınarak istifanın kabul edilmeyeceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

emre belözoğlu fenerbahçe teknik direktör istifa iddia edildi öne sürüldü karar ali koç başkan verecek kulis kayserispor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun son hafta kesin mucize