Fenerbahçe ve Maribor Taraftarı Arasında Olay Çıktı: Polis Biber Gazı Kullandı

TAKİP ET

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu maçında Fenerbahçe taraftarı, Sloven ekip Maribor taraftarı ile karşı karşıya geldi. Olayların büyümesi ile hakem maçı durdurdu. Sloven polisi Fenerbahçeli taraftarların olduğu tribünü boşalttıktan sonra maç devam etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Slovenya ekibi Maribor'a konuk oldu. Fenerbahçe ve Moribor taraftarları arasında çıkan olaylar esnasında hakem maçı durdurdu. Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribün polis tarafından boşaltıldı.

Stadyum Görevlisi Üniforması Giydiler

Maçın oynandığı esnada bir grup Maribor taraftarı stadyum görevlisi üniforması giyerek Fenerbahçe tribünlerinde bulunan 'Kasımpaşa GFB' pankartını aldılar.

Pankartın alınmasından sonra Fenerbahçeli bir grup, bulundukları tribünden atlayarak Maribor tribününe giderek 'Kasımpaşa GFB' pankartını geri aldı. Ardından iki taraftar grubu arasında kavga çıktı. Mariborlu taraftarlar, kendi içlerinde bulunan Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı. Mariborluların saldırısına maruz kalan Fenerbahçeliler, tribünden atlayarak Fenerbahçe taraftarının olduğu tribüne doğru hareket ettiler.

Fenerbahçe Tribünü Boşaltıldı

Sloven polisi yaşanan olaylar neticesinde Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribüne müdahale ederek Fenerbahçelileri güç kullanarak dışarıya çıkarttı.

Polis Stad Dışında Fenerbahçe Taraftarına Karşı Biber Gazı Kullandı 

Sloven polisi, Fenerbahçe taraftarını stadyum dışına çıkarttıktan sonra taraftara biber gazı kullandı. Biber gazından etkilenen ve baygınlık geçiren Türk taraftarlara herhangi bir sağlık müdahalesinde bulunulmadı. Taraftarların dışarıda alındığı bölümde de sağlıkçı olmadığı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.