Fenerbahçe'de Caner Erkin Depremi

TAKİP ET

Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar, Caner Erkin, Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci, Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı. Caner Erkin ise bu kararın üstüne İnstagram hesabı üzerinden kulübün armasını öperken bir fotoğraf paylaştı.

Trabzonspor maçı öncesi kamp kadrosu açıklanan Fenerbahçe'de henüz hazır olmayan İrfan Can Kahveci ile sakatlığı bulunan Luiz Gustavo'nun dışında Caner Erkin'in de kadroda yer almaması dikkat çekti. Caner'in Trabzon'a götürülmeme nedeninin teknik direktör tercihi olduğu öğrenildi. Caner geçtiğimiz hafta oyundan alınmasının ardından Erol Bulut'a sert tepki göstermişti.

Caner Erkin'in yokluğunda sol bek pozisyonunda Novak'ın forma giymesi beklenirken orta saha ikilisi yine Jose Sosa ve Ozan Tufan'dan oluşacak.

Tecrübeli futbolcu, kadronun açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Fenerbahçe armasını öpen bir fotoğrafını paylaşan Caner Erkin, "FENERBAHÇE" ifadelerini kullandı.

Caner'in paylaşımını dakikalar içerisinde Gökhan Gönül, Attila Szalai, Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan ve Altay Bayındır'ın aralarında bulunduğu birçok futbolcu beğendi. Bu paylaşım beğeniler takım oyuncularının geçen hafta oyundan alınan ve Erol Bulut'a sert tepki gösteren Caner Erkin'in yanında olduklarını ve hocalarına karşı isyan bayrağı açtıkları şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu ise şu şekilde oldu:

 

fenerbahçe fenerbahçe antrenman irfan can kahveci irfancan sakatlık irfan sakat irfan sakatlık caner depremi caner krizi caner kadro dışı gökhan gönül altay bayındır fener caner fenerbahçe caner caner paylaşım