Fenerbahçeli Eski Futbolcu Sezer Öztürk'ten Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

TAKİP ET

Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere silah ve bıçakla saldırdı.

Türkiye Milli Takımı'nın çeşitli kademelerinde forma giyen, 2015 yılında kariyerini Beşiktaş'ta sonlandıran Sezer Öztürk ve arkadaşı trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere silah ve bıçakla saldırdı.

Olayının ardından 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Olay, 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında Çekmeköy'de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde gerçekeleşti. İddiaya göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkindeki patika yola araçlarını park ederek yolun kenarında mangal yapmaya başladı. Bu sırada yabancı plakalı araçla gelen Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.

Yabancı Plakalı Aracından Ateş Açtı

Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada Sezer Öztürk ile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa süre içerisinde kavgaya dönüşen tartışma, Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.'nin ailesi ve arkadaşlarının katılmasıyla iyice alevlendi. Meydana gelen olayda Halil İbrahim S. kaçarak vatandaşların bulunduğu alana girmeye çalıştı. Aracından ateş açan Sezer Öztürk hızla olay yerinden uzaklaştı.

Silah ve bıçakların kullanıldığı kavganın sonunda Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise olayın arından yaralandı. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.'nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Öte yandan, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Halil İbrahim S.'nin Nişantepe mezarlığına defnedildiği ifade edildi. Yaralanan vatandaşların ise hastanede tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

“Siz Karışmayın, Sizlik Bir Durum Yok, Hedefim O”

Yaşananlar sırasında orada olan mahalle sakini Emre Sepetçi, “Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. Öldüren kişi araçla geldiği ortak noktada karşılaştılar. Ölen kişi kaçmayı başlayınca gürültüye dışarı çıktık. “Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o” dedi. Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü. Her şey bir anda oldu ne olduğunu anlayamadık. Planlı projeli bir olay, adamı gözümüzün önünde öldürdü. Mahalle ayağa kalktı, 2 el halkın üzerine ateş açtı. Yabancı plakalı aracıyla kaçmaya başladı” dedi.

Sezer Öztürk Beşiktaş Fenerbahçe Kavga Silah Bıçak