Fenerbahçeli İsimler Arasında ''Küçük Kıza Sarkıntılık Yaptın'' Tartışması

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Fenerbahçe'li gazeteci Ahmet Ercanlar'ın küçük bir kıza sarkıntılık ettiğini ve çalıştığı kanalın ortağının abisinin FETÖ'den kaçak olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat ile Fenerbahçe'li gazeteci Ahmet Ercanlar arasındaki tartışma giderek alevleniyor.

Geçtiğimiz ay Ahmet Ercanlar'ın, "Duaları kabul olsa gökten kemik yağacak. Kendini pazarlamış. Hain, alçak, iftiracı" paylaşımının ardından "Neyse ki ses yalıtımlı cam taktırdık. Pencereyi kapatınca havlama sesleri duyulmuyor" diyen Özat bir kez daha Ercanlar'ı hedef aldı. 

Twitter hesabından Ercanlar'a seslenen Özat, ''Küçücük kızı etkilemek için ınstagram dm'den türlü şaklabanliklar yaptın mi? Kızı gece gece darlayip kahve içmeye çağırdın mi çağırmadin mi?'' diyerek Ercanlar ile tartışmaya girdi.

Tweetlerine devam eden Özat'a kendi hesabından yanıt vermeyen Ercanlar'ın sahte hesaplar kullanarak Özat ile ilgili paylaşımlar yaptığı iddia edildi.

Ercanlar'ın çalıştığı kanalın ortağının abisinin FETÖ'den kaçak olduğunu da iddia eden Özat, konuya ilişkin açıklamalar yapacağını ekledi.

Tartışmanın üzerine Ercanlar'ın hesabı askıya alındı.

ümit özat ahmet ercanlar fenerbahçe küçük kız kahve fetö kanal kaçak