Fenerbahçeli Yönetici Pirşen: Hem TFF Hem Beşiktaş Utanmalıdır

TAKİP ET

Kadıköy'de 15 yıl sonra gelen Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Pirşen, hakem hatalarına dikkat çekerek "Beşiktaş başkanından hocasına algı paketi yaptı" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Pirşen, Kadıköy'deki 4-3'lük Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında hem siyah beyazlıları hem de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nu hedef alan sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a karşı 15 yıl sonra yaşanan iç saha mağlubiyeti sonrasında Pirşen, "Kötü oynadığımızın farkındayız ama bugün yaşananlar rezalet" dedi. Maçın tartışmalı pozisyonlarına değinen Fenerbahçeli yönetici, maçtan önce başlayan "algı" gerginliğini de sürdürerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş'ın ikinci golünden önce faul var. Josef'in en son hareketi dünyanın neresinde kırmızı değil, gelişi kırmızı! Beşiktaş teknik direktörünün atılmamasına inanamıyorum! Yardımcıya sarı kart gösterdi, bu bile devam et mesajıdır. Beşiktaş başkanından, hocasına algı pakedi yaptı. Hem TFF, hem Beşiktaş eserinden dolayı utanmalıdır. Biz sessiz kaldıkça Fenerbahçe güçsüz diyorlar ama biz bu dünyayı değiştireceğiz, düşmeler kalkmalar olacak ama şampiyon olacağız."

fenerbahçe tff beşiktaş bjk fb alper pirşen yönetim kurulu üyes fb sk utanmalıdır hakem hatası sergen yalçın mağlubiyet