Fenomen Melih Yine Çarpıttı: Mansur Yavaş'ı Eleştirmek İsteyen Gökçek Paylaşımını Sildi!

TAKİP ET

Görevden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir hastane çalışanının üniformasıyla otobüse alınmamasını çarpıtıp başörtüsüne bağladı. Gökçek, sağlık çalışanının cevap vermesi sonrasında paylaşımını sildi.

Ankara’da sağlık çalışanı Bilge Karakaş, üniforması nedeniyle otobüse alınmadığını belirten bir paylaşım yaptı. Karakaş. paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da  etiketleyerek, “27.05.21 saat 19.40'da iş çıkışı ekteki fotoğrafta bilgileri olan otobüse binmek istedim. Şoför tarafından üzerimdeki formamla binemeyeceğim inmem gerektiği söylenerek yağmurlu havada araçtan indirildim" ifadelerini kullandı.

Görevden alınan eski ABB Başkanı Melih Gökçek, sağlık çalışanının paylaşımı üzerinden Mansur Yavaş'ı eleştirdi. Büyük bir gafa imza atarak konuyu başörtüsüne bağlayan Gökçek, "Nihayet Mansur yönetimi Müslümanlara karşı gerçek yüzünü göstermeye başladı. Müslümanlar artık Mansur yönetiminde otobüse binmek için müsaade alacak. Mansur'a oy veren başörtülü kardeşler eserinizle gurur duyuyor musunuz?" diye yazdı.

Cevap Gelince Paylaşımını Sildi

Gökçek’in bu paylaşımının altına, olayı yaşayan sağlık çalışanı Bilge Karakaş cevap verdi.  Karakaş, “Melih Bey konuyu çok yanlış anlamış... Burada konu başörtüm değil. Hastane formamla otobüse binmeme izin verilmedi. Konuyu çarpıtmayalım" dedi. 

Karakaş’ın bu tepkisinden sonra Melih Gökçek attığı tweeti sildi.


İmamoğlu'yu Hedef Almak İsterken Yanlış Görsel Paylaşmıştı

Gökçek, geçtiğimiz günlerde de Kurbağalıdere diyerek Menekşe Deresi'nin fotoğrafını paylaşmış ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef almaya çalışmıştı.

 

 

melih gökçek mansur yavaş otobüs başörtüsü gaf yalan çarpıtma