Feridun Düzağaç: Bir Cep Telefonunu Bir Gence Fazla Gören Zihniyeti Yok Edeceğiz

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç, sokak röportajlarında ülkenin sorunlarından bahseden Türk gençlerine "Telefonunu göster" diyen "dayılara" tepki gösterdi

Keçi Fest'te sahne alan ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç, sokak röportajlarında Türkiye'nin sorunlarını anlatan Türk gençlerine "Telefonunu göster" diyen "dayılara" tepki göstererek "Son dönemlerde beni çok yaralayan bir şey var. Afetler, yolsuzluklar, soygunlar, suçlar, adaletsizlik bunları hep biliyoruz, yaşıyoruz. Sokak röportajlarında mikrofon uzatılıyor gençlere. Bu ülkeyle ilgili hayalleri, umutları, gelecekleri sorgulanıyor. Çocukların hepsi bu güzel ülkeyi ne kadar sevdiklerini hissettirerek 'Ne umut, ne hayal, ne para, ne iş var' diyorlar. Sonra bir anda kadraja bir amca ya da bir teyze giriyor. 'Madem öyle, göster telefonunu' diyor" dedi.

"Gösterin şu telefonları" diye gençlere seslenen Düzağaç "Bu şarkıyı telefonlarınızı sallayarak söylemek istiyoruz. Gösterin telefonları! Bir cep telefonunu bir gence fazla gören zihniyeti yok edeceğiz" diye haykırdı.

Feridun Düzağaç Bir Cep Telefonunu Bir Gence Fazla Gören Zihniyeti Yok Edeceğiz