FETÖ Çorbacısı Fatih Tezcan, Kendi Kendini İfşa Etti: Sedat Peker ile Görüştüm

TAKİP ET

İfşa edilmekten korkan "çorbacı" Fatih Tezcan, korkudan kendi kendini ifşa etti. Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker ile görüntülü konuşma yaptığını canlı yayında itiraf etti.

Gazeteci olduğunu iddia eden mürteci Fatih Tezcan, Instagram hesabından bir canlı yayın yaptı. Çorbacı, "Video yayımlamaya başladıktan sonra, fitneyi engellemek için Sedat Peker ile görüntülü bir görüşme yaptım" diyerek Sedat Peker'in onu ifşa etmesinden korktuğu için ondan önce kendi kendini ifşa etti.

Çorbacı'nın açıklaması şöyle:

"Sedat Peker herhâlde birinci videoyu çekmişti. Ben onlunla görüntülü görüştüm. 'Pelikan ile alakası yok' diyor. Anlattığım görüşme var ya, onları yaptım ben. Üçüncü videoda benden bahsediyor. Vay Fatih Tezcan Sedat Peker'le görüşüyor! Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığı, hainliğini görmediğim sürece herkesle görüşürüm. Şaibe olması bile yeteri benim için, görüşmemem için. Ben Canan Kaftancıoğlu ile görüşmem. Benim ilginç kaidelerim vardır. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Fitneyi engellemek için görüştüm."

Fatih Tezcan FETÖ çorba çorbacı Sedat Peker Süleyman Soylu itiraf Sedat Peker ile görüştüm Fatih Tezcan-Sedat Peker görüşmesi Canan Kaftancıoğlu