"Fetullah Gülen ile Sevişen Adam" Olarak da Bilinen Sapık Terörist Kodese Tıkıldı

TAKİP ET

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasında "kadim abi, irşatcı" olarak nitelendirilen Yusuf Bekmezci adlı sapık terörist, İzmir'de yargılandığı davada "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan 17 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılıp ait olduğu yere, kodese tıkıldı.

"Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılanan sanık Bekmezci, mahkeme sırasında, devletine ve milletine her zaman "hizmet" ettiğini hiç utanmadan iddia edebildi.

Öte yandan sanığın avukatı ise skandal bir savunma yaptı. Müvekkilinin, suçun vasıf ve mahiyetinden bihaber olduğunu savunarak "Verdiğiniz beraat ya da cezayı da anlamayacaktır, alzaymır hastalığı vardır. Fetullah Gülen hakkında 'İnsanî yönden severim ama yaptıklarını bilmem' demiştir. 15 Temmuz öncesi ve sonrasında yurt dışına kaçma imkanı vardı ama kaçmamıştır" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan 17 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

İnternette dolaşan bir röportajda, terörist Bekmezci, FETÖ elebaşı alçak Fetullah Gülen hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hocaefendinin üzerine bir atladım; beni böyle itti, itince eli elime değdi. Böyle yüksek voltlu cereyana kapılmışım gibi... Boyunlarını öptüm."

FETÖ ile sevişen adam Fetullah Gülen ile sevişen adam FETÖ Yusuf Bekmezci