Filenin Sultanları Ukrayna'yı 3-0 Yendi

TAKİP ET

Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda mücadele veren Türkiye A milli Voleybol takımı, Ukrayna'yı 3-0 skorla mağlup etti.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda ikinci rakibi olan Ukrayna ile karşılaştı.

Milliler ilk seti 25-15 ile kazandı.İkinci sette 13-13 eşitliğin olduğu esnada, maçın hakemi Ksenija Jurkovic fenalaştı. Sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaparken maça kısa süreliğine ara verildi.

Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Ksenija Jurkovic kendine gelse de maçın kalan bölümünü yardımcı hakemin yönetmesine karar verildi.

Tekrar başlayan ikinci seti Türkiye, 25-19 kazandı. Üçüncü seti de 26-24 kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ukrayna ile karşılaştığı turnuvadaki maçından da 3-0'lık skorla ayrıldı.

Eda Erdem Dündar 17 sayıyla en skorer isim olurken, Ebrar 16, Zehra ve Tuğba 10, İlkin 8, Cansu 7, Meryem 2 ve Buse 1 sayı kazandı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvadaki ilk maçta Romanya’yı 3-1 skorla yenmişti.

Türkiye, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın D Grubu'ndaki üçüncü maçında 22 Ağustos Pazar günü İsveç ile karşılaşacak. Türkiye saati ile 17.30'da başlayacak karşılaşma TRT Spor Yıldız'dan canlı yayımlanacak.

voleybol türkiye ukrayna milli şampiyon romanya isveç