Fin Başbakanı Sanna Marin'in Yeni Parti Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in ortaya çıkan yeni parti görüntüleri tartışma yarattı.

Geçtiğimiz günlerde parti görüntüleri ortaya çıkan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin tepki çekmişti. Sanna Marin'in katıldığı partide bir erkek ve bir kadınla sarmaş görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ayrıca Fin Başbakanı'nın iki arkadaşının Başbakanlık konutunda yarı çıplak öpüşürken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin Sanna Marin'in basın toplantılarını düzenlediği yerde çekildiği anlaşıldı. Marin özür dilemek zorunda kaldı.



Ayrıca Sanna Marin'in ortaya çıkan bir videoda bir modelle dans ettiiği görüldü. Daha önce ortaya çıkan parti görüntülerinin ardından Başbakan Marin uyuşturucu testi yaptırmak zorunda kalmıştı.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in Uyuşturucu Testi Sonuçlandı

Ortaya çıkan yeni görüntülerde Sanna Marin'in 33 yaşındaki Fin sosyal medya fenomeni Sabina Särkkä ile bacakları birbirine değecek şekilde ve kollarını birbirlerine dolayarak dans ettikleri görülüyor.





Daha önce de Sanna Marin'in Fin şarkıcı Olavi Uusivirta ile yakınlaştığı anlar ortaya çıkmış, Sanna Marin'in şarkıcıyla ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Marin bu iddiayı reddetti.

2012 Miss World'da Finlandiya adına yarışan eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä

fin başbakanı sanna marin finlandiya yeni parti görüntüleri ortaya çıktı sakka Sabina Särkkä Olavi Uusivirta