Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in Parti Görüntüleri Sızdırıldı: Marin'in Uyuşturucu Testinden Geçmesi İstendi

TAKİP ET

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in katıldığı partide bir erkekle yakınlaştığı özel anlar sızdırıldı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan Marin, kızgın olduğunu söyledi. Muhalefet ise Marin'in uyuşturucu testine tabi tutulmasını istedi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği anların görüntüleri sızdırıldı. 



Sanna Marin'in çılgınca eğlendiği parti görüntülerinin ardından partide bir erkekle yakınlaştığı anların görüntüleri olay yarattı.



Bu görüntülere ilişkin açıklama yapan Marin, "Bu videolar kişisel ve özel bir alanda çekildi. Bunların kamuoyu tarafından bilinmesine içerliyorum. Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Biraz gürültülü bir parti yaptık. Dans ettim ve şarkı söyledim" diye konuştu.



Özel olan bu videoların halk tarafından görülmesinin uygun olmadığını belirten Marin, partinin bu yaz bir evde çekildiğini belirterek evin kime ait olduğunu söylemekten kaçındı.

Uyuşturucu İddiası

Partide alkol tüketildiğini söyleyen Marin, herhangi bir şekilde uyuşturucu kullanılıp kullanılmadığından haberinin olmadığını savundu.

Muhalif milletvekili Mikko Karna ise Marin'in uyuşturucu testinden geçmesi çağrısında bulundu. Marin'in özel hayatı ilk kez Finlandiya basınına yansımıyor. Geçtiğimiz yıl da Marin'in Çin Virüsü testi pozitif çıkmasına rağmen bir gece kulübünde eğlendiği ortaya çıkmış ve Marin Fin halkından özür dilemişti.

finlandiya başbakanı sanna marin parti görüntüleri hap Uyuşturucu testi yapılsın