Firari FETÖ'cü Akın İpek: Gökçek'i 'Hizmet Hareketi'nin Ankara Yöneticisi Olarak Tanıdım

TAKİP ET

Firari FETÖ'cü Akın İpek, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i "hizmet hareketinin" Ankara yöneticisi olduğunu söyledi.

Türkiye'nin İngiltere'den iadesini istediği firari Fehtullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi iş insanı Akın İpek, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında açıklama yapacağını önceki günlerde duyurmuştu.

İpek, beklenen açıklamayı bir diğer firari FETÖ'cü Tarık Toros'un Youtube kanalında açıkldı.

"Gökçek'i Hizmet Hareketi'nin Yönetcisi Olarak Tanıdım"

Akın İpek, Melih Gökçek'i "hizmet hareketinin" Ankara yöneticisi olarak tanıdığını söyleyerek, "Bana hizmet hareketinin Ankara'daki 5 yöneticisini say deseniz, ben Melih Gökçek'i sayarım Ankara'daki yöneticisi olarak. Ben kendisini öyle tanıdım." ifadelerini kullandı.

İpek şunları dile getirdi:

“Eşim Londra’da Melih Gökçek’in eşiyle karşılaşmış. Bir anda dükkanın ortasında ‘FETÖ’cü’ diye ortalığı ayağa kaldırmış. İki yıl sonra birkaç gün önce, kızımın eşimin görüntüleri Melih Gökçek’İn oğlunun Twitter sayfasında gördüm. Melih Gökçek de tutmuş bunu ‘oğluma saldırdılar’ diye.

Ben yıllardan beri Ankara’da yaşayan bir iş adamıyım. Ben aileme medyaya çıkmasını yasaklamıştım. Melih Gökçek’in oğlu uzun zamandır bize ‘FETÖ’cü’ deyip duruyor. Benim AKP’den, CHP’den, MHP’den ve hizmet hareketinden tanıdıklarım var. 2015 yılının başına kadar hizmet hareketinde kimler yönetici derseniz ben Melih Gökçek’i sayarım. Gökçek’i cemaat yöneticisi olarak tanıdım. Bir anda rüzgarın dönmesiyle 180 derece döndü Gökçek. Yıllardır tanıdığı insanlara FETÖ düşmanı olduğunu göstermek için eziyet ediyor.”

Melih Gökçek FETÖ Akın İpek Cemaat