Fırat Çakıroğlu'nu Hedef Gösteren 'Kampüs Cadıları' Gazeteci Batuhan Çolak'ı da Hedef Gösterdi

TAKİP ET

Şehit Fırat Çakıroğlu'nu hedef gösteren "Kampüs Cadıları" adlı örgüt, gazeteci Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu hedef gösteren "Kampüs Cadıları" adlı örgüt, Çakıroğlu'nun şehadetinin yıl dönümünde Aykırı Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi.

Kürtçü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H ile yakın ilişkileri olduğu bilinen, çözüm süreci sırasında üniversitelerde PKK yapılanmasının bir yansıması olarak akıllarda yer eden Kampüs Cadıları adlı örgütün Twitter'dan yaptığı paylaşımla hedef gösterdiği gazeteci Batuhan Çolak, "Fırat Çakıroğlu'nu, benim can kardeşimi hedef göstererek şehit edenlerin bu ülkede yatacak yeri yoktur. Sizin çapınız da, gücünüz de bizi 'teşhir etmeye' yetmeyecek. Arkanızı dayadığınız PKK ve onun alt unsurlarıyla döktüğüz kanların bedelini ödeyeceksiniz" açıklamasını yaptı. Konuya ilişkin avukatıyla görüştüğünü ve kendisini hedef gösteren söz konusu yapılanmayla hukuki zeminde mücadele edeceğini açıklayan Batuhan Çolak'a destek yağdı.

Batuhan Çolak, Türk milliyetçisi kimliğiyle ve milli meselelere karşı hassasiyet taşıyan bir gazeteci olarak biliniyor. Çolak'ı hedef gösteren örgüt ise çözüm süreci sırasında üniversitelerde Kürtçü terör örgütünün faaliyetlerinin daimi katılımcısıydı.



Fırat Çakıroğlu 7 Yıl Önce Bugün Kürtçü Terörist Nurullah Semo Tarafından Şehit Edildi


batuhan çolak kampüs cadıları aykırı hedef gösterdi fırat yılmaz çakıroğlu