Fırat Delikanlı, 'Eşcinsel Olduğu İddiasıyla' İşitme Engelli Bir Vatandaşı Öldüresiye Dövdü

TAKİP ET

Sosyal medyada Fırat Delikanlı ismini kullanan Fırat Kaya isimli şahsın, eşcinsel olduğunu iddia ettiği vatandaşlara defalarca şiddet uyguladığı ve şiddet görüntülerini sosyal medyada paylaştığı öğrenildi.

Instagram hesabından ''Aydın'da sapık şerefsizi gördüm ve yüzünü parçaladım. Geçmiş olsun gay pislik'' paylaşımı yapan Fırat Kaya, sosyal medyanın gündemine oturdu.

İnstagram hesabından yayımladığı görüntülerde, dövdüğü şahsın ismini paylaşan ve hedef gösteren Kaya için Twitter'da ''#FıratDelikanlıTutuklansın'' etiketli kampanya başlatıldı.

Aydın'da yaşayan Kaya'nın aynı olayı defalarca tekrarladığı ve 2019 yılında başka bir işitme engelli adamı darp ettiği görüntüleri de ortaya çıktı. Sosyal medya hesapları üzerinden kadınları taciz eden, eşcinselleri hedef gösteren ve engelli vatandaşlara şiddet uygularken çekilmiş görüntülerini övünerek paylaşan şahsa yönelik tepkiler sürerken, Twitter'da 'tutuklanması' yönünde çağrı yapıldı.

 

    

 

Fırat Kaya'nın daha önce de birlikte olduğu işitme engelli bir kadına şiddet uygulayarak, kadını hastanelik ettiği ortaya çıktı.

 

 

fırat delikanlı tutuklansın twitter ınstagram eşcinsel işitme engelli aydın kaya