Fiyatı Beğenmeyen Müşteriler İş Yeri Sahibi Baba ve Oğula Testereyle Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te ısıtıcı almak için dükkana gelen 3 şahıs, fiyatta anlaşamadığı iş yeri sahibi baba ile oğluna bıçak ve testere ile saldırdı.

Pendik'te meydana gelen olayda ısıtıcı almak için geldikleri hurdacı dükkanında fiyatı beğenmeyen 3 kişi iş yeri sahibi baba ve oğula hakaret etti.

Sözlü başlayan tartışma bir anda yumruklu kavgaya döndü. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine arkadaşlarını da çağıran saldırgan müşteriler, dükkan içerinde bulunan bıçak ve testere ile baba ve oğula saldırdı. Yaşanan olay sonrası iş yeri sahibi olan Veysel U. ile oğlu Akli U. yaralandı. Saldırgan şahıslar ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayı anlatan tanık Beytullah Güldane, “Ben arkadaşımla birlikte şuradan geçiyordum. Yoldan bir baktık, kavga var. Adamlar sopalı. Adam baygın bir şekilde yerde kanlar içinde, vurmaya başladılar sopayla. Ambulansı ve polisi aradım gelsinler diye. Ondan sonra adamlar bizim üzerimize geleceği için biz de korktuk. Testere, bıçak ve sopayla saldırdılar. Ayrıca bellerinde silah da vardı'' dedi.

hurdacı fiyat pendik beğenmeyen müşteri sopa testere bıçak ısıtıcı