Formula-1 Takımlarından Red Bull, 'Uygunsuz Davranışlar' Nedeniyle Takım Patronu Christian Horner Hakkında Soruşturma Başlattı

TAKİP ET

Red Bull grubu içinde, takım patronu Christian Horner'ın "uygunsuz" davranışlarıyla ilgili bir soruşturma başlatıldığı duyuruldu. İddiaları kabul etmeyen Christian Horner'in istifası isteniyor.

De Telegraaf'ın özel haberine göre, Red Bull grubu içinde, takım patronu Christian Horner'ın "uygunsuz" davranışlarıyla ilgili bir soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre soruşturma, İngiliz takım patronunun takım içinden bir kişiye yönelik "istenmeyen davranışlarını" içeriyor. Avusturya takımı Red Bull, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şirket, bazı iddiaların öğrenilmesi üzerine bağımsız bir soruşturma başlattı. Halihazırda devam eden bu süreç, dışarıdan uzman bir avukat tarafından yürütülüyor. Bu konuları çok ciddiye alıyoruz ve soruşturma en kısa sürede sonuçlanacak."

Horner, İddiaları Kabul Etmedi

Telegraaf'ın Formula 1 muhabiri Erik van Haren'in haberine göre, Christian Horner'ın takım içindeki birine içeriği açıklanmayan bir fotoğraf attığına dair uygunsuz davranışları konuşuldu ve bu konu en üst makama kadar gitti. İddiaya göre Red Bull mekanikerleri, Horner'ın bu davranışlarından dolayı rahatsız oldukları için 50 yaşındaki takım patronunu şikayet ettiler.

İddiaları kabul etmeyen Christian Horner'ın istifası isteniyor.

christian horner formula-1 red bull racing