FOX Muhabiri Barış Kaya'dan Kişisel Davranışları Yüzünden Salona Alınmadığını İddia Eden Ömer Çelik'e Net Cevap

TAKİP ET

FOX TV muhabiri Barış Kaya, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e net yanıt verdi.

2 Eylül'de AKP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen basın toplantısına Barış Kaya alınmamış, olay tepki çekmişti. Sonrasında ise Kaya'nın Erdoğan Bayraktar'ın gündeme oturan açıklamalarını soracağı endişesiyle salona alınmadığı iddia edilmişti.

Bugün parti genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında söz konusu iddialara yanıt veren AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu muhabirin şahsi davranışlarıyla ilgili bir problemdir. Bunu getirip daha sonra ana haber bülteninde FOX'un kurumsal yapısına yönelik söylüyor. O bizim aldığımız kararı da eleştirebileceksiniz ama kamuoyuna doğru bilgi vereceksiniz. Rahatlıkla arayıp burayı sorabilirsiniz. Diğer muhabir arkadaşla hiçbir problem yaşanmamıştı. Bir kurumsal meseleyi ifade ediyor. Bunların gazetecilikle alakası ne var. Kurumsal bir mesele değildi bir muhabirin kişisel davranışlarına yönelik bir durumdu" dedi.

Barış Kaya: Sorma Dediği Soruları Sorduğum İçin Almadı Salona

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in iddiasına Twitter hesabı üzerinden yanıt veren FOX TV muhabiri Barış Kaya "'Fox Muhabirini kişisel davranışları yüzünden salona almadım. Buranın kuralları var' demiş. 'Ruhsar Pekcan sorusunu sorma' demişti sordum... Erdogan Bayraktar sorusunu soracağımı da biliyordu... Salona almadı. 'Kişisel' değil. Sorma dediği soruları sorduğum için almadi salona" ifadelerini kullandı.

FOX Muhabiri Barış Kaya'dan Kişisel Davranışları Yüzünden Salona Alınmadığını İddia Eden Ömer Çelik'e Net Cevap