FOX TV Sunucusu Gülbin Tosun'dan Mahra Melin Pınar'ın Annesi Derya Pınar'a Hakaret ve Tehdit

TAKİP ET

FOX Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun, Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar'a hakaret ve tehdit etti.

Geçtiğimiz günlerde covid testi pozitif çıkan ve evinde kendisini karantinaya aldığı bildirilen FOX TV sunucusu Gülbin Tosun, başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan, önce bacağı kesilmek zorunda kalan ve 23 gün süren yaşam savaşını kaybederek 9 yaşında hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar'a Twitter'da tehdit ve hakaret etti.

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'dan Acı Haber


Gülbin Tosun'un insan hayatına tehdit oluşturan sokaktaki başıboş köpek varlığını savunduğu bir paylaşımına tepki gösteren Derya Pınar, "Siz asıl evlatlarımızı rahat bırakın. Sizin yüzünüzden mezarda bile rahat yok. İşledikleri için kuruyor diktiğimiz ağaçlar, mezarı alçak olanların üstünü kazıyorlar, mezarda bile rahat yok mezarda!" ifadelerini kullandı.

Buna cevap veren Gülbin Tosun, "Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil!" paylaşımında bulundu.



Gülbin Tosun'un hakaret ve tehdidine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarla "#GulbinTosunİstifa" etiketini Türkiye gündemine soktu.

Tepkilerin yükselmesinin ardından bu paylaşımı silen Tosun, "Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşaAllah" paylaşımını yaptı. Gülbin Tosun'un bir başka paylaşımında ise bir köpeğe "çocuk" dediği, buna cevaben "Gülbin Hanım çocuk değil köpek yavrusu" diyen bir vatandaşa "Evet köpek!! Noldu ? Bişey değişiyor mu? Köpek yavrusu, köpek, CAN işte" dediği görüldü.

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Geçtiğimiz günlerde başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında alan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, günler süren yaşam savaşını kaybetmişti. Ondan kısa bir süre önce de 20 yaşındaki Rabia Kallı başıboş köpeklerden kaçarken yaşamını yitirmişti.

Başıboş Sokak Köpeklerinden Kaçarken Otomobilin Çarptığı Rabia Kallı Hayatını Kaybetti


Bu iki ölümden önce de yurdun muhtelif yerlerinde onlarca saldırı meydana gelmiş, hemen her yaştan yüzlerce yurttaş zarar görmüştü. TamgaTürk'ün ayrıntılı özel haberleri için tıklayınız: 

ÖZEL HABER | Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Dünya, Vatandaşlarını Uyarıyor: Türkiye'de Başıboş Köpeklere Dikkat

fox tv sunucusu gülbin tosun mahra pelin pınar annesi derya pınar hakaret tehdit başıboş köpek