Fransa'da Bir Afgan, Kendisini 1 Yıldır Ağırlayan Ailenin 11 Yaşındaki Kızıyla Evlenmek İstedi

TAKİP ET

30 yaşında bir Afgan mülteci, kendisini 1 yıl boyunca ağırlayan ailenin kızlarına "talip oldu".

Fransız medyasından FDS'nin L'Est Eclair'den aktardığına göre Afganistan'dan kaçan 30 yaşında bir mülteci, kendisini 1 yıl boyunca ağırlayan bir ailenin 11 yaşındaki kızlarıyla evlenmek istedi.

Önce bir süre İsveç'te kalan ve 2020 yılında Fransa'ya gelen Afganistanlı mülteciye Fransa'nın Aube şehrinde yaşayan bir aile evini açtı.

Ailenin 11 yaşındaki kızını taciz etmeye başlayan Afgan sapık, bir yıl boyunca evlerinde kaldığı aileye cehennemi yaşattı.

Kızı tacize uğrayan anne, eşiyle birlikte kızlarını rahat bırakması için şahsı uyarmalarına rağmen sapığın vazgeçmediğini söyledi.

"Kızımın Gittiği Her Yerdeydi"

"Kızımın gittiği her yerdeydi" diyen anne, kızlarının şu anda evdeyken dahi yalnız kalmaktan korktuğunu söyledi.

Kızlarının öğrenim gördüğü kolejin müdürünün bir gün "bu pisliği" okul çevresinde gördüğünü kendilerine bildirdiğini belirten anne, şahıstan şikayetçi olduklarını açıkladı.

30 yaşındaki şahıs çıkarıldığı mahkemede "Eğer ailesi kabul ederse kızlarıyla evlenebilirim" diye konuştu. Şahsa hapis cezası verildiği bildirildi.

Neslihan Örs Vakası

2017 yılında Türkiye'ye kaçak yollardan giren Rana Ali adında bir Pakistanlı kaçak göçmen 13 yaşındaki Neslihan Örs'ü kaçırarak ülkesine götürmüş ve orada evlenmişti.

Neslihan Örs şu anda 17 yaşında ve 3 çocuk annesi. 

Neslihan Örs'ün Pakistanlı Rana Ali Tarafından 2017 Yılında Kaçırıldığı Ortaya Çıktı

fransa bir afgan mülteci kendisini 1 yıldır ağırlayan ailenin 11 yaşındaki kızını taciz etti