Fransız Atlet Amdouni'nin Bencilliği 2020 Tokyo Olimpiyatları'na Damga Vurdu

TAKİP ET

2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılan Fransız atlet Morhad Amdouni, sporcular için parkur kenarına koyulan su şişelerini devirdikten sonra geriye kalan son şişeyi alıp yoluna devam etti.

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda mücadele eden Fransız atlet Morhad Amdouni, erkekler atletizm maraton koşusunda yaptığı hareketle tepki topladı. Yarışmada birinci olmak için hızla koşan Amdouni, sporcular için parkur kenarına koyulan su şişelerini devirdi. Şişeleri devirdiğini fark eden Fransız atlet, geriye kalan son şişeyi alarak yoluna devam etti.

Kendisinden sonra gelen sporcuların yaşadıkları su kaybı sebebiyle alması gereken şişeleri deviren ve son şişeyi de alıp giden Amdouni kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

Havanın 27 derece olduğu bir günde 42 kilometrelik maratonu tamamlayan sporcuların su içmesine engel olan Amdouni'nin yarışı 17. sırada, şişelerin devrildiği sırada arkasında olan ve su alamayan Hollandalı Abdi Nageeye'nin ise 2. sırada tamamlayarak gümüş madalya kazanması Amdouni'ye tepki gösteren vatandaşların yarışın sonucundan mutluluk duymasına sebep oldu. 

tokyo 2020 olimpiyat fransız atlet Morhad Amdouni ne yaptı su şişesi