Fren Yerine Gaza Basıp 2 Kişiyi Öldürdü

TAKİP ET

Üsküdar'da fren yerine gaza basan bir sürücü iki kişiye çarparak ölümlerine neden oldu.

Yavuztürk Mahallesi Sevgi Sokak'ta meydana gelen olayda, kızını okuldan aldıktan sonra evine dönmekte olan Tuğba Ertuğrul, fren yerine gaza basınca direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Ertuğrul'un kontrolünü kaybettiği araç önce sokakta yürümekte olan 45 yaşındaki Muhterem Çelik'e, ardından 13 yaşındaki Melike Karaca'ya çarparak yaralanmalarına neden oldu.

Çelik ve Karaca ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken sürücü Ertuğrul ise önce hastaneye götürüldü ve ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Olayı anlatan Yavuztürk mahallesi muhtarı Ramazan Çukurkaş "Sitemizden çıkan bir bayan sürücüye ait aracımız aşağıya sağlık ocağına doğru ilerlerken maalesef zannediyorum kontrolünü kaybetti. Önce bir bayana arkasından genç kızımıza çarparak bir facia denebilecek kazaya sebebiyet verdi" dedi.

Yaralıların henüz hastanede olduğu sırada konuşan Çukurkaş, "Durumlarının ağır olduğunu biliyoruz. Allah onlara inşallah şifa verir diye temenni ediyorum. Sürücü de hastanede polis kontrolünde. Sürücünün yanında bir de kız çocuğu vardı. Onların durumları iyi. Bir panikle olan kaza diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fren Yerine Gaza Basıp 2 Kişiyi Öldürdü üsküdar yavuztürk mahallesi muhterem çelik melike karaca tuğba ertuğrul