Fuat Oktay: Bu Millet Genel Başkanının Arkasında Duracak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Çekerek'te bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı uzun uzun öven Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'nin ne kadar güçlendiğine ve zenginleştiğine ilişkin alışılageldik cümleleri tekrar etti.

"Duyduk ki köylülerimiz, peynirini, sütünü, yoğurdunu, yumurtasını hatta sebzesini ve meyvesini satın almak için ilçeye geliyor" diyen Oktay "Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bunu kabul edebilir miyiz? Şu anda biz Türkiye'de ne ile mücadele ediyoruz, fahiş fiyatlarla. Biz üretimi artırırsak, köylümüz köyünde üretimi artırdığı zaman sebzesini, meyvesini... Bu fiyatlar artmayı bırakın, tersine dönecektir. Biz arazimizi kullandığımız zaman, ektiğimiz biçtiğimiz zaman sonuç alacağız ama birlikte yapacağız bunu" diye konuştu.

"Biz hep bir çaresizlikle geldik, 'Bir şey olmaz, yapamayız, edemeyiz'... 50 yaşından sonra da bu zor değişiyor. Gençleri farklı yetiştirirsek, bunu kökten değiştirir miyiz? 'Yaparız bunu' der miyiz? Türkiye'de biz bunu demedik mi? Cumhurbaşkanımız geldiğinde 'yaparız' demedi mi? Ambargoyu koyduklarında, silahları vermediklerinde, biz bunu kendimiz yaparız demedi mi? Kaç yıl geçti? 15 yıl sonra dünyadaki 3 ülkeden biriyiz, bunu yapan. Peki Recep Tayyip Erdoğan, 'ben yaparım' diyen, 'ben başarırım' diyen, dimdik bunun içinde duran ve gece gündüz çalışan bir gençlikten yanadır. Böyle bir milleti arzu eder ve milleti de zaten bunu yapıyor. Milleti de dimdik yanında duruyor. Muhalefet ne derse desin, o 5'i bir yerde var ya veya 6'sı, kaç tane sayısını bilmiyoruz. Al birini vur öbürüne" diyen Oktay, "Yapabilecek bir şeyi de yok zaten onların, toplamalar. Ama bu millet, Cumhurbaşkanı'nın, Genel Başkan'ının arkasında dimdik duracak" ifadelerini kullandı.

Fuat Oktay Bu Millet Genel Başkanının Arkasında Duracak