Futbol Fenomeni Yılmaz Vural Süper Lig'e Geri Dönüyor

TAKİP ET

68 yaşındaki fenomen teknik direktör Yılmaz Vural, BB Erzurumspor'un bu sezonki beşinci teknik direktörü oluyor.

BB Erzurumspor yönetimi, İsmail Kartal'ın beklenmedik istifası sonrasında takımı Yılmaz Vural'a emanet etti.

Süper Lig ekibinden yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Yılmaz Vural’la prensipte anlaştık. Camiamıza hayırlı olsun" denildi. 

Yılmaz Vural son olarak 2019-20 sezonunda TFF 1. Lig ekibi Akhisarspor'da görev almıştı.

Bu sezonki beşinci teknik direktör

Sezona Mehmet Özdilek yönetiminde başlayan mavi-beyazlı ekip, ligin 10. haftasında Fraport TAV Antalyaspor maçında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından 54 yaşındaki teknik adamla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Hüseyin Çimşir de alınan kötü sonuçlara çözüm bulamadı. 13. haftadaki Beşiktaş deplasmanında yaşanan 4-0'lık yenilgiden sonra da Hüseyin Çimşir'le de yollar ayrıldı. 

Erzurum temsilcisi, Hüseyin Çimşir'in ardından teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşma sağlayarak 2020-2021 sezonu içinde üçüncü teknik direktörü takımın başına getirdi.

Bakkal yönetiminde 16 maça çıkan Erzurumspor, 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 yenilgi alarak hanesine 18 puan yazdırabildi. Son olarak ligin 31. haftasında deplasmanda Fraport Tav Antalyaspor ile oynadığı maçtan 3-1 yenilgiyle dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu yenilgi sonrasında Bakkal ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Mesut Bakkal'ın ardından göreve getirilen İsmail Kartal ise koltukta sadece beş gün kaldı. 59 yaşındaki antrenörün kısa sürede istifa etmesiyle birlikte Erzurum, takımı Yılmaz Vural'a emanet etti.

Yılmaz Vural bu sezon BB Erzurumspor'da görev alan beşinci teknik direktör oldu.

yılmaz vural teknik direktör erzurumspor erzurum erzurum spor yılmaz vural döndü erzurum yılmaz vural süper lig fenerbahçe galatasaray beşiktaş trabzonspor iddaa şampiyonluk oranları iddaa oranları bahis oranla