Galata Kulesi'nde İntihar: Stajyer Avukat Yaşamına Son Verdi

TAKİP ET

İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat T.Ç.'nin, Galata Kulesi'nden atlayarak yaşamına son verdiği belirtildi.

Cumhuriyet’in haberine göre İzmir Avukat Hakları Grubu, İstanbul Barosu’na kayıtlı stajyer avukat T.Ç. Galata Kulesi’nden atlayarak yaşamına son verdiğini açıkladı.

İzmir Avukat Hakları Grubu, paylaşımına şu notu düştü:

“İstanbul Barosu mensubu stajyer avukat T.Ç.’nin Galata Kulesi’nden atlayarak hayatına son verdiğini üzülerek öğrendik. İlk gelen bilgiler maddi nedenlerle yaşamına son verdiği yönünde. Ailesine, sevenlerine ve meslek camiamıza başsağlığı dileriz.”

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra tekzip yayımlayan İzmir Avukat Hakları Grubu, T.Ç.'nin yakınlarının intihar nedeninin maddi sebepler olmadığını bildirdiğini belirterek şu ifadelerle özür diledi:

"İstanbul Barosu mensubu stajyer avukat T.Ç.’nin bazı arkadaşlarının verdiği yanlış bilgi sebebiyle intihar gerekçesinin maddi sebeplerle olduğu edilmişse de yakınlarının bu konudaki bilginin yanlış olduğunu ifade etmeleri sebebiyle ilgili paylaşım kaldırılmıştır. Fakat sebep her ne olursa olsun, genç yaşta bir meslektaşımızın hayatına son vermesi bizleri derinden yaralamıştır. Hatalı bilgiye aracılık ettiğimiz için meslek camiamızdan özür dilerken, bir kez daha ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."