Galatasaray Derbisi Öncesi Sakatlanan Gustavo'nun Durumu Belli Oldu

TAKİP ET

Hatayspor maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Luiz Gustavo'nun MR sonucu belli oldu.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcunu Luiz Gustavo'nun dizinde darbeye bağlı ödem tespit edildiğini açıkladı. Gustavo, cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor. Fenerbahçe'nin orta saha rotasyonunda Ozan Tufan ile birlikte önemli bir pozisyonda bulunan Gustavo iğne tedavisi ile maça çıkartılabilir.

Süper Lig'in 23'üncü haftasında dün Atakaş Hatayspor'a konuk olan Fenerbahçe'de sakatlık yaşayarak oyundan çıkan Luiz Gustavo'nun durumu netlik kazandı. Brezilyalı futbolcunun çekilen MR sonucunda dizinde darbeye bağlı ödem oluştuğu bildirildi.

Gustavo'nun ligin 24'üncü haftasında oynanacak Galatasaray maçına yetiştirilmesi için ise tedavisine başlandığı belirtildi. Bu sezon iyi bir performans gösteren Pelkas ise sakatlığı sebebiyle Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

luiz gustavo gustavo gustavo galatasaray maçı fenerbahçe galatasaray fenerbahçe derbi galatasaray derbi fener derbi fenerbahçe galatasaray derbi derbi ne zaman gustavo oynayacak mı gustavo sakat mı pelkas sakat mı