Galatasaray, Fenerbahçe'nin 28 Şampiyonluk Talebinin Reddedilmesi İçin TFF'ya Başvurdu

TAKİP ET

Galatasaray, Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebinin reddedilmesi için TFF'ye başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Fenerbahçe geçtiğimiz haftalarda şampiyonluk sayısının 28 olarak tescil edilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulunmuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bugün GS TV canlı yayınında yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, sarı-lacivertlilerin 28 şampiyonluk talebinin reddedilmesi için TFF'ye başvuruda bulunduğu söyledi.

Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebinin reddedilmesi için TFF'ye başvuruda bulunduklarını söyleyen Mustafa Cengiz, "Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebinin reddedilmesi için TFF'ye başvuruda bulunduk. Hukukçularla da tarihçilerle de görüştük. 6 sayfaya zor indirdik. Haklı olan bir şeyi savunmak çok zor. Tahkim reddetmiş, TBMM reddetmiş. Daha neye uğraşıyorsunuz? Yeni delil de yok. Devamlı bunu kaşıyorlar. Beşiktaş'ın da 20 şampiyonluğunu tanıyoruz diyorlar. Tanımak bir devlete, cumhuriyete aittir. Sen kimsin! Şecaati arz ediyor, şecaat arz ederken sirkatini söylüyorlar. Hırsızsınız demiyorum ama yanlış yapıyorlar. Yarın bu gelişir 1959'dan öncesi olabilir. Öncesinde Siyah Çoraplılar vardı, İngiliz kulüpleri olabilir. Onlar da hak iddia edebilirler" dedi.

fenerbahçe galatasaray başvuru tff şampiyon reddedilme