Galatasaray ile Fenerbahçe Sosyal Medyada Karşı Karşıya Geldi

TAKİP ET

Hakem kararlarının maça damgasını vurduğu Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki mücadelenin ardından ezeli rakipler sosyal medya üzerinden karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında evinde son şampiyon Başakşehir'i ağırladı. Hakem kararlarının tartışmalara neden olduğu maçta sarı lacivertliler sahadan 3 puanla ayrıldı. Başakşehir'de ise teknik direktör Okan Buruk ve iki futbolcu kırmızı kart gördü.

Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçeli Gustavo'nun pozisyonu ve Başakşehirli oyunculara verilen tartışmalı kartlar, diğer kulüpleri de ayağa kaldırdı.

Şampiyonluk potasında maç eksiğiyle ezeli rakibiyle aynı puanda bulunan Galatasaray, Fenerbahçe-Başakşehir maçının ardından resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Futbolda kapkara gece!" paylaşımında bulundu. 

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından ise Galatasaray'ın bu paylaşımı alıntılanarak "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli!" yanıtı verildi.

Galatasaray da Fenerbahçe'nin kendisinin FETÖ ile ilişkilendirdiği gönderme üzerine, 17-25 Aralık Operasyonlarından sonraki kupa sayılarını paylaştı.

galatasaray fenerbahçe başakşehir fetö karanlık kapkara gece hakem hataları tff nihat özdemir