Galatasaray Yeniden Lider

TAKİP ET

Süper Lig'de 25. haftada karlı zeminde karşı karşıya gelen Galatasaray - Kasımpaşa maçı 2-1'lik Galatasaray galibiyetiyle sona erdi.

Galatasaray bu galibiyetle tekrar averajla liderliğe yükselmiş oldu. Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk yarıda 30 dakikada 9 isabetli şut buldu. Bu maç, Galatasaray'ın ilk yarılarda bu sezon en çok isabetli şut attığı maç oldu. Galatasaray'ın gollerini Kerem ve Mostafa Mohamed atarken Kasımpaşa'nın tek golünü Thelin attı. Fatih Terim maç sonrası açıklamasında, "Benim için Galatasaray'ın asıl futbolu ilk 45 dakikalık oyundur. Muslera yere bile yatmadı. Oyuncularıma helal olsun. Sahada kar yokmuş gibi oynadılar. Onları tebrik ediyorum" dedi.

Galatasaray, karlı zeminde oynanan zorlu maçta Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başararak tekrar liderliğe yükseldi. Galatasaray'da goller Kerem ve Mostafa'dan gelirken, Kasımpaşa'nın tek golünü Thelin attı.

Karlı zemindeki zorlu maçta Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk yarıda 30 dakikada 9 isabetli şut buldu. Bu maç, Galatasaray'ın ilk yarılarda bu sezon en çok isabetli şut attığı maç oldu.

Goller: 9' Kerem, 51' Thelin, 89' Mostafa Mohamed (PEN)

galatasaray galatasaray lider galatasaray kasımpaşa galasataray galip